Bart Modderkolk

Barendrecht, Zuid-Holland

GECERTIFICEERD SINDS 2021-10-01

skills

Copywriting, Leadgeneratoren, Marketingstrategie, Social Media Marketing, Coaching, E-mailmarketing, Bouwen van je Salesfunnel, Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Social Advertising

focusgebieden

Storybrand implementatie i.c.m een ijzersterke funnel zodat je Google Ads en SEO optimalisatie leads en groei oplevert voor de toekomst.

Dit werkt voor iedereen die een probleem voor zijn/haar klanten oplost. We zien de beste resultaten bij bedrijven die diensten verkopen of producten met een wat groter orderbedrag. We hebben het succesvol toegepast bij bedrijven in onder andere de volgende branches of beroepsgroepen:

Hoveniers

Keukenbedrijven

Beveiligingsbedrijven

Verkopers van werkfruit

Verkopers van koffie-automaten

Leveranciers van sandwichpanelen

Betaalde apps voor verhuurders van woningen en appartementen

Accountants

Makelaars

Bouwbedrijven

Woon- en Slaapwinkels

Uitzendbureaus

Interieur speciaalzaken

ICT en Dienstverleners

Kortom, het werkt voor een breed scala aan branches en bedrijven, zowel B2C als B2B.

Wij werken met exclusiviteit in branches, zo zijn onze klanten verzekerd van een top positie in Google.

STORYBRAND GECERTIFICEERDE GIDS

portfolio

over mij

Wat kan Seobureau voor u betekenen? Als online marketingbureau begrijpen we dat het hebben van een mooie website niet voldoende is. Het gaat erom dat je website bezoekers omzet in klanten. Daarom helpt Seobureau bij het ontwikkelen van een converterende website met een helder aanbod en boodschap.

Als digital marketingbureau weten we dat dit het verschil maakt tussen een website die niets oplevert en een website die jouw bedrijf helpt groeien. Onze aanpak is gebaseerd op data en niet op aannames, wat betekent dat we weten wat werkt en wat niet.

We helpen je om vindbaar te worden in Google, meer leads te genereren en uiteindelijk meer omzet te behalen. Wij geloven dat een doeltreffende website een combinatie is van design, copy en technologie, en we werken nauw met jou samen om dit te bereiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een online marketingbureau dat je kan helpen met het neerzetten van een website die niet alleen mooi is, maar ook doeltreffend, neem dan contact met ons op. We helpen je graag om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien.

referentiesCijfers liegen niet. Onze resultaten zien we terug in het succes van onze klanten.

Meer dan 4 jaar sterke samenwerking Opdrachtgever: Van Essen Keukens ‘In de afgelopen 4 jaar hebben we gezien wat frequente vindbaarheid en zichtbaarheid bijdraagt aan een stabiele klantenstroom naar onze showroom.’ Aldus eigenaar Martin van Essen https://seobureau.nl/klantcases/van-essen-keukens

Een vliegende start voor R Floorzz Opdrachtgever: R Floorzz

“De werkwijze van Seobureau spreekt ons aan omdat ze verder kijken dan hun eigen vakgebied” vertelt commercieel directeur Mark van der Steen. https://seobureau.nl/klantcases/rfloorzz

+250% meer brochure aanvragen met SEA Opdrachtgever: Robuust Stijlvol buitenleven

Binnen 9 maanden nam het aantal brochure aanvragen met maar liefst 250% toe dankzij een buitengewone succesvolle Google Ads-strategie. https://seobureau.nl/klantcases/robuust-stijlvol-buitenleven

Consistente stroom offerte aanvragen Opdrachtgever: Werkfruit.nl

Met een kistje vers fruit op je werk helpt Werkfruit.nl je om je werknemers gezond te houden. Een goede online marketing strategie helpt je om je bedrijf gezond te houden en te laten groeien. Lees snel verder hoe we dit doen!

https://seobureau.nl/klantcases/werkfruit

Verdiepend internationaal marketingonderzoek Opdrachtgever:

Trivalue

Trivalue is importeur van oliën en vetten en fungeert als schakel tussen leveranciers uit de hele wereld en (industriële) producenten in Europa. Een brede markt waar een verdiepend marketingonderzoek voor nodig was.

https://seobureau.nl/klantcases/trivalue

1.Met Werkfruit al ruim een jaar ervaring met het SEObureau.nl Een erg prettige samenwerking met Bart en zijn team, waarbij er meegedacht wordt in een betere zichtbaarheid van het bedrijf. Inmiddels heeft www.werkfruit.nl dankzij de inzet van SEO en SEA de website zo’n 300% meer bezoekers dan de jaren hiervoor. En dit aantal stijgt alleen maar. Bij SEObureau.nl is het niet alleen vragen en draaien, maar krijgen we regelmatig suggesties en ideeën van ze door om potentiële klanten te bereiken. Ze laten zien hoe we zelf meer kunnen doen om online beter zichtbaar te zijn en ze hebben leuke en originele ideeën die we graag toepassen.

2.Bart vormt met collega’s een SEO bureau die passie hebben voor hun vak. Ze weten alles van SEO maar zijn ook echt geïnteresseerd in je bedrijf. Die combinatie, namelijk ratio en gevoel voor de klant, maakt Bart en zijn collega’s zo sterk en eigenlijk ook uniek! Niet in problemen denken maar in oplossingen denken, heb ik van Bart geleerd. Wil je dan ook kennis maken met een echt SEO bureau dan moet je bij Bart en zijn collega’s zijn!

3. Veel seo bedrijven zijn langs gekomen bij Co Solo events. Geen van hen heeft echte meetbare resultaten opgeleverd. Bart is hierin echt de uitzondering. Hij heeft gedegen en stabiele verbetering van de positie van Co Solo events beteikt. Hij is echt een aanrader voor iedereen die praktisch en resultaatgericht aan de slag wil met seo. Gewoon doen!

4. Ik heb Bart leren kennen via een gezamenlijke opdrachtgever. In de nauwe samenwerking heeft Bart zich laten zien als een toegankelijke collega met verstand van zaken. Nooit te druk voor een uitleg of ruggespraak en erg prettig om mee samen te werken. Ik ben er dan ook trots op dat het samenspel van onze expertises heeft geleid tot een nummer 1 positie op Google voor onze klant, met een van diens belangrijkste diensten als zoekwoord. Mocht de kans met Bart samen te werken zich nog eens voordoen, dan grijp ik die onmiddellijk.

5. Goudeerlijk, slim en zeer deskundig. Zo heb ik Bart leren kennen tijdens onze regelmatige samenwerking. Een betere Google-kenner ken ik niet. Bart zit altijd vol ideeën om klanten hoog in de zoekresultaten te laten eindigen. Of het nu om kleine of grote organisaties gaat, nieuwe of bestaande websites, welke sociale media dan ook: Bart weet precies hoe hij zijn instrumenten moet inzetten en wekt daarmee veel vertrouwen.

6. Het team van Seobureau.nl heb ik leren kennen als kundige professionals die het concept communicatie, marketing en online snappen en als geen ander beheersen. Ze beloven geen gouden bergen maar boeken mooie resultaten waar elke ondernemer blij van wordt. Ze zijn altijd up to date van de laatste ontwikkeling op online gebied, geven passend advies en ontwikkelen strategieën die aansluiten bij de filosofie en gedachtegoed van je organisatie en gaan voor de volle 100% voor hun klanten. Als je als organisatie naar de next level wilt met je online zichtbaarheid en positionering is Seobureau.nl je partner in crime.

Bronvermelding referenties : https://www.linkedin.com/in/bartmodderkolk Seobureau.nl google maps

neem contact op met Bart Modderkolk

StoryBrand Nederland, Mulderij 4, 3831 NV Leusden
Tel. +31 (0)33 200 74 70 • contact@storybrand.nl
Algemene Voorwaarden • Privacy Statement • KvK 81925875

©2022 StoryBrand Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Deze site maakt gebruik van Google Analytics en cookies om inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze site ervaren. Ok